Vloerenwinkel Almere

Verrassend veel vloer inspiratie!

 

Het uitkiezen van een vloer is vaak lastig. Maak kennis met de vloerspeciaalzaken van woonboulevard Doemere. Bij ons vind je complete vloeren, maar ook vloerkleden en deurmatten. In ons assortiment vind je laminaat, parket, pvc-vloeren, vinyl, tapijt en tapijttegels. Wij bieden meer dan je zou denken. Wil jij inspiratie opdoen voor jouw vloer in de woonkamer of slaapkamer? Bezoek eens de woonboulevard Doemere in Almere. 

Vloer kopen

Op de Woonboulevard Doemere vind je een ruim assortiment aan vloeren. Of je nu op zoek bent naar een houten vloer, een pvc vloer of vloerbedekking. In Almere vind je het allemaal! Bij ons zijn 10 bekende woonwinkels gevestigd waar je en vloer kunt kopen. De vloer is een belangrijk onderdeel van het interieur en is een echt sfeerbepalend. Daarnaast moeten vloeren ook sterk en stevig zijn, want er wordt dagelijks opgelopen.

Vloer inspiratie

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer voor in huis? De vloer vormt vaak de basis van het interieur. Naast het type vloer, heb je ook nog keuze uit de kleur, de houtnerf of mat of glanzend. Behoorlijk veel keuzes om te maken dus. De specialisten in de woonwinkels gevestigd in Doemere staan graag voor je klaar om jou te inspireren over de vloer en te adviseren over de vloer die bij jou past.