Laat je verrassen in Doemere!

 

 

Laat je inspireren door de home make-overs

De winactie waarbij twee keer een home make-over ter waarde van €2000,- werd weggegeven is inmiddels voorbij en het resultaat mag er wezen! Twee koppels wonnen een make-over van een deel van hun huis en bij allebei is het proces vastgelegd op film. Van deze video’s worden twee miniseries gemaakt die je via op de socialmediakanalen van Doemere kunt volgen. Houd deze dus goed in de gaten en laat je inspireren!

 

Win 500 euro shoptegoed!

Inspiratie opgedaan en mooie nieuwe spullen op het oog? Dan komt deze winactie je vast goed uit! Dit keer kun je €500,- shoptegoed winnen dat je kunt besteden bij een winkel naar keuze! De winactie zal na de kerstdagen op de socialmediakanalen van Doemere verschijnen zodat je je interieur in het nieuwe jaar een opfrisbeurt kunt geven! Houd de socials dus goed in de gaten en doe mee!

 

Winterevent op 27 december

Om na de kerstdagen nog even in de winterse sferen te blijven, vindt er op 27 december 2022 van 12:00 tot 16:00 een gezellig winterevent plaats in Woonboulevard Doemere. Die middag is de parkeerplaats omgetoverd tot een gezellig plein waar het winkelend publiek kan opwarmen in een grote tent waar glühwein en warme chocomel aanwezig is. Uiteraard gaan de drankjes gepaard met heerlijke kerststol. Kinderen kunnen een ritje maken in een ludieke kersttrein die rondrijdt. Op vertoon van een coupon, die klanten ontvangen bij verschillende woonwinkels, kunnen kinderen op het treintje stappen.

 

Win 500 euro shoptegoed!