Winactie!

 

Laat je verrassen in Woonboulevard Doemere!

 

Gun jij iemand in je omgeving een home make-over of kan je er zelf wel een gebruiken? Dan kan je nu kans maken op een home make-over van een deel van je huis! Dus denk je nu meteen aan je eigen ietwat sfeerloze tv-hoek of kan iemands woonkamer wel een opfrisbeurt gebruiken? Zorg dan dat je meedoet met de winactie en win die make-over ter waarde van wel €2000,-!

 

Wat moet je doen om te kunnen winnen?
- Like het bericht van de winactie en volg de pagina van Doemere (meedoen kan op Instagram en Facebook).
- Laat in een reactie weten wie er zou moeten winnen of waarom jij deze make-over zelf verdient.
p.s. Extra kans maken? Plaats een foto van het deel van jouw huis dat wel een opfrisbeurt kan gebruiken onder de winactie en vertel waarom!

 

De winnaars krijgen op 16 november 2022 bericht!

 

Actievoorwaarden:
Bij winst gaat de interieurstyliste van Doemere met je in gesprek over (eventuele) wensen voor de make-over van een deel van je huis.
De winactie is ter waarde van €2000,-. Voor dit bedrag doet de interieurstyliste inkopen bij Woonboulevard Doemere voor de make-over.
Aan deze winactie is een videocampagne gekoppeld, wat inhoudt dat het proces van de make-over vastgelegd gaat worden en deze video’s op de socialmediakanalen en de website van Woonboulevard Doemere komen te staan. Met deelname geef je toestemming om gefilmd te worden. Houd er hierbij rekening mee dat er dus ook bij je thuis gefilmd zal worden voor een before & after.
De winnaars worden op 16 november bekendgemaakt.
De filmdagen zijn op dinsdag 22 en donderdag 24 november. Ten minste één van deze dagen dien je beschikbaar te zijn voor het opnemen van de video’s.
Deelnemer mag met 1 Facebook- en 1 Instagramaccount per persoon meedoen.
Elke deelnemer kan maximaal 1 keer winnen, ongeacht of je via alle kanalen meedoet.
Over de uitslag van de actie wordt niet gecorrespondeerd.