Alles over Doemere

Contact

Heb je een vraag over de winkels, evenementen, horeca, bereikbaarheid of andere zaken? Bekijk dan eerst even de veelgestelde vragen hieronder.

Mochten we jouw vraag over het hoofd hebben gezien dan horen we het graag! Neem contact met ons op via onze sociale media kanalen.

ADRES

New Yorkweg 73,
1334 NA
Almere
info@doemere.nl

Plan uw route

Route met 9292

 

 

Elke dag

7 dagen per week

Openingstijden

ma          13:00 – 18:00
di           10:00 – 18:00
wo          10:00 – 18:00
do          10:00 – 18:00
vr           10:00 – 21:00
za           10:00 – 17:00
zo           12:00 – 17:00

Winkels bij ons zijn vrij om hun eigen openingstijden te bepalen. Hierdoor kan het zijn dat de openingstijden van sommige winkels afwijken van de boven-genoemde tijden. In het winkeloverzicht zie je gelijk de tijden per winkel.

Winkeloverzicht

VEELGESTELDE VRAGEN

Kom je met de auto? De woonboulevard Doemere in Almere is goed bereikbaar met de auto. Vanaf de A6 neem je afslag 7 (Almere Buiten). Volg vanaf daar de aanwijzingen op de borden.

De woonboulevard Doemere in Almere bevindt zich op enkele minuten lopen van het NS-station Almere Buiten. De dichtstbijzijnde bushalte is Almere Buiten, Noordeinde (lijnen 1 en 216).

Ja er is meer dan voldoende parkeergelegenheid bij de Woonboulevard. Er zijn maar liefst 700 parkeerplekken

Parkeren bij de Woonboulevard Doemere is erg gemakkelijk en goedkoop. Een dagkaartje kost slechts €2,00. Parkeren kan door een kaartje te kopen bij een van de parkeerautomaten of door gebruik te maken van een van de parkeer apps.

Er is een door camara's fietsenstalling die plaats biedt aan 1.000 en 40 brommers en/of scooters. Voor het stallen van uw fiets heeft u een toegangspas nodig. Het parkeren van uw fiets is gratis, voor de toegangspas betaal je eenmalig een borg van €5,- welke je terug krijgt zodra je de pas weer inlevert.

Gedurende het jaar worden er verschillende evenementen georganiseerd bij woonboulevard Doemere. Via onze website en social media kanalen houden we je op de hoogte van aankomende evenementen.

Ja, het openbare toilet bevindt zich in Doemere I en is gratis