Woonadvies

Gratis interieuradvies van onze styliste

Heb je al eens professioneel advies willen krijgen voor je interieur? Misschien ben je wel op zoek naar een nieuwe indeling voor je woonkamer, mis je eenheid in een ruimte of ben je benieuwd welke kleuren je in je nieuwe huis kunt gebruiken. Op zondag 17 juli kan het bij Doemere. Onze styliste geeft je persoonlijk woonadvies op basis van je wensen. Doe meer ideeën op voor je interieur dan je zou denken en maak meteen een afspraak.


Maak een afspraak


pijl

Zondag 17 juli

Vrijblijvend advies over je woonwensen

Tijdens een afspraak van 45 minuten deel je je woonuitdagingen, woonwensen en levensstijl met onze styliste. Op basis van die informatie neemt de styliste je mee in verschillende ideeën. In het gesprek ontvang je een persoonlijk interieuradvies met praktische tips en krijg je antwoord op al je vragen. Of je nu op zoek bent naar inspiratie voor je nieuwe woning of juist je huidige woning een andere look wil geven; het kan allemaal.


Maak een afspraak

Woonadvies

Reserveer snel je afspraak

Benieuwd wat onze styliste voor jou en je interieur kan betekenen? Wees er dan snel bij en maak snel een afspraak voor zondag 17 juli. De afspraken vinden plaats in het filiaal van Lichtplaza in Doemere. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@doemere.nl.


Maak een afspraak

pijl