Meer feest en warmte voor jouw huis

Een feestelijk interieur waarin je de warme wintermaanden kunt beleven en met familie en vrienden de feestdagen kunt beleven. Het lijkt zo gemakkelijk, maar hoe creëer je een feestelijke woning met sfeer en een warm karakter?

Het feestelijke interieur

Dit jaar staan de wintermaanden op interieurgebied in het teken van WARMTE en…. LESS is daarbij zeker NOT more! Dit jaar mogen we losgaan op accessoires en serviezen in fijne warme kleuren en heerlijk zachte materialen!
De accessoire-musthaves voor jouw woning tijdens deze koude wintermaanden zijn kussens, warme dekens, kaarsenhouders, vaasjes in alle vormen en maten. En dit alles het liefst een tikkie KITSCH! Speur eens tussen de spulletjes van opa en oma, gegarandeerd dat er zich wat passende items tussen bevinden die momenteel weer helemaal hip zijn!

Wees vooral ook niet zuinig met het tentoonstellen van jouw accessoires. Ook tijdens het dekken van een feesttafel hoef je je niet in te houden. Een heerlijke volle, bourgondische opgemaakte eettafel is weer helemaal hip en een garantie voor gezellige, warme feestdagen! Feest 2019… wat terug te vinden in een feestelijk interieur:

Donkerrood, donkergroen: (embrace nature!
 Dennengroen combineert prachtig met alle glitter and glamour van de feestdagen!) en donkerblauw.

En dit alles gecombineerd met:

  • Goud! Glinsteren is het motto!
  • Velvet, fluweel en fake-bont: zacht, zachter…zachtst!
  • Grof, onafgewerkt (eiken) hout
  • Vintage
  • Bloemig behang
  • en vooral… VEEL van alles!

Succes en veel plezier tijdens de warme wintermaanden!

Liesbeth van den Nieuwenhuizen
Interieurstylist
www.studio-spot.nl

Praktische infoTerug naar inspiratie