Ontdek hier alle woning inspiratie!  Doe je huis een plezier

Ben jij nieuwsgierig naar de laatste trends, tips, ideeën en blogs op het gebied van wonen? Heb je altijd al willen weten hoe je de juiste sfeer in huis creëert? Ontdek en lees hier alle woning inspiratie van de specialisten van woonboulevard Doemere. Heb je liever persoonlijk en passend advies over wat past bij jouw interieur? Bezoek eens de woonboulevard in Almere Buiten.

Trends

Meer feest en warmte voor jouw huis

Een feestelijk interieur waarin je de gezellige, sfeervolle wintermaanden met vrienden en familie kunt beleven. Het lijkt zo gemakkelijk, maar hoe creëer je een feestelijke woning met sfeer en een warm karakter?

 

 

 

Ontdek meer

Trends

Meer luxueuze en chique materialen voor thuis

Wonen omringt door luxe en weelde? Wonen in een heerlijk warm interieur met chique materialen? Oftewel, wonen in een interieur dat de sfeer van een boutiquehotel uitstraalt? Met behulp van onderstaande tips creëer je dit in een handomdraai in je eigen woning!

Ontdek meer

Luxueus boutiquehotel wonen

IK WIL GRAAG

Trends

Meer voorjaarskleuren in jouw interieur!

Al een paar weken worden we verwend met heel wat zonnestraaltjes. De zomer is op komst! Hoog tijd om ook jouw interieur om te toveren in een warm zomerhuis. “Meer voorjaarskleur in jouw interieur” is daarbij een uitstekend motto! De mediterrane woonstijl is een perfect uitgangspunt om jouw huis te veranderen in een kleurrijk, fris huis. De mediterrane woonstijl herken je aan de vrolijke prints (denk aan kelimkleden), warme kleuren en natuurlijke materialen.

 

Ontdek meer