Welkom bij de woonwinkels van Doemere

Update coronamaatregelen november 2021

 

De ondernemers van woonboulevard Doemere zijn blij dat onze woonwinkels nog steeds geopend zijn. De woonwinkels van Doemere vallen onder de categorie 'niet essentiële' winkels en daarom gelden er aangepaste openingstijden. Alle niet essentiële winkels sluiten om 17.00 uur, ook op vrijdag. Momenteel is er geen koopavond.

Veilig winkelen

Binnen de geldende openingstijden, kan je bij ons winkelen zoals je dat van ons gewend bent. Uiteraard met inachtneming van de RIVM-richtlijnen. Alle woonwinkels hanteren deze richtlijnen, waaronder het 1,5 meter afstand houden en het dragen van een mondkapje. We doen er samen alles aan om jouw bezoek zo veilig mogelijk te maken. Plan je route en bezoek de woonboulevard!

 

Bekijk alle winkels die open zijn

Genoeg ruimte in Doemere

De woonboulevard Doemere in Almere is ruim opgezet, waardoor er eenvoudig 1,5 meter afstand gehouden kan worden. De ondernemers helpen u graag en geven persoonlijk advies. We staan voor u klaar, ook in tijden van corona. Een nieuwe bank of slaapkamer uitzoeken is toch een stuk leuker in de winkel waar u de artikelen fysiek kunt zien. Met andere woorden: in Doemere is er meer ruimte voor veilig winkelen dan je zou denken!

Bekijk alle winkels die open zijn